Vistas de página en total

jueves, 13 de enero de 2011

Benvigudes a l'Art de 2n Batxillerat Teresianes 2011


Conceptes generals en castellà.








Enllaç virtual a la capella sixtina.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Crec que aquest recurs és molt útil i pràctic no només per la comoditat i concrecció de la visualització sino per la conservació de la capella i, d'aquesta manera, evitar-ne el seu deteriorament.

Manon

Sònia dijo...

Penso que és un enllaç molt útil i excepcional perquè no fa gaire vaig estar a la Cappella Sistina i em va resultar impossible observar-la tan bé i tan de prop com permet aquesta recreació degut a la quantitat de gent, el soroll i la restricció de temps que donen per observar-la. Trobo que és un treball molt profitós del qual moltíssima gent en treurà profit. Per altra banda, la qualitat d'imatge és genial i s'eviten els impactes dels flashos i del possible dany que els turistes puguin ocasionar a la pintura.

Carlota Managuerra Carbajo dijo...

Tant l’enllaç dels conceptes d’art en castellà com el de la Capella Sixtina m’han semblat realment molt útils.

Especialment, crec que l’enllaç de la visita virtual a la Capella Sixtina és molt interessant. És un bon mètode per veure un lloc que no has pogut visitar personalment, sense la preocupació de les aglomeracions de persones i els efectes negatius que aquestes poden tenir. A més, m’ha semblat una visualització virtual molt bona ja que la qualitat amb que està feta és impressionant i permet que es puguin veure a la perfecció tota la decoració de la Capella Sixtina, especialment les pintures de les parets i de la volta que fa de sostre.

Laura dijo...

M'ha agradat l'enllaç de la Capella Sixtina, és molt interessant poder veure detingudament i sense interrupcions les imatges que Miquel Àngel va donar al Vaticà.

Tot i que també he de dir que, després d'haver pogut veure en directe la Capella, no impressiona tant. Amb això em refereixo a que després d'haver pogut contemplar-la en directe, aquest enllaç no es fa tan impressionant, tot i que segueix essent interessant de veure.