Vistas de página en total

domingo, 11 de septiembre de 2011

BENVINGUTS







11 comentarios:

Enric Montero dijo...

Aquest video és molt interesant,i fa una breu però realíssima explicació de l'actual situació del món. Està molt ben fet ja que dona molt detalls i moltes xifres del que passa, com per exemple, explica que a Estats Units queden menys del 4% dels boscos natius.

Paula Barón dijo...

Què estem fent amb el món?

El que ens ensenya aquest vídeo és que estem destrossant el món, només per motius de diners, la gent que té diners té un poder molt gran, i hi ha gent que només pensa en això, en guanyar calers, calers i calers. Això no pot seguir així, no estem veient que a causa del poder d' aquesta gent ens estem destrossant el planeta? No veiem que a causa d' això la terra cada poc estarà més dèbil? A més, ara hi ha moltes empreses que, a causa de no tenir recursos naturals fabriquen alguns químics, que, poden resultar tòxics. De planeta, només tenim un, i l'hem de cuidar.

Elena dijo...

Elena Forero.

Jo crec que aquest vídeo ens ensenya com funciona el món no només per fóra sinó per dins, es a dir, ens explica que la nostra ambició de portar la roba a la moda, els electrodomèstics més nous i acumular coses totalment inútils a casa nostra ens porta a que el món es desequilibri, ja que, com més volem, més recursos naturals necessitem per que aquests es poguin transformar en els objectes que nosaltres utilitzem i per tant, més químics tòxics produïm a l'aire. Com a resultat d'això nosaltres augmentem el risc de l'asma i enfermetats cacerígenes que poden portar a l'extrem de la mort. La meva opinió es que hem de cuidar més el medi que ens envolta i intentar recuperar o al menys conservar els recursos naturals.

Ana Yagüe dijo...

Aquest vídeo m'ha semblat molt conscienciat i veritable, ja que explica el procés real del tot el que comprem i no el que les empreses ens diuen que comprem. Segurament molts de nosaltres ja sabíem que s'ha de reciclar i no comprar de més, però clarament, ningú no sabia com pot arribar a ser de perjudicial per al món i fins i tot per a la nostra salut, el produir tots els nostres "capricis". Finalment m'agradaria dir que tot el que diu aquest vídeo és veritat, i que tot i que és molt difícil, tots hauríem de contribuir a ajudar, una mica almenys, al nostre planeta i deixar-nos de estar a la moda i de fer tant de cas als anuncis.

Cristina Rodríguez dijo...

Aquest video tracta sobre el consum i totes les repercussions que aquest causa. És un video interessant perquè t'anadones de coses que no sabies, per exemple quan vas a comprar un producte el compres sense pensar-ne en totes les cosses que han passat avans perquè tu puguis tenir aquell producte en mà, han talat boscos, han hagut nens treballant explotats, han posat contaminants que han perjudicat al medi en general...Aquest video el que ens vol dir es que no em de consumir perquè si, és a dir d'acord amb la moda o els gustos sinó que hem de intentar reciclar al màxim i així no causem un perjudici tan gran pel planeta. (Cristina Rodríguez Ríos 3r ESO A)

Tàrek dijo...

Aquest vídeo fa una bona explicació sobre la situació del capitalisme avui en dia. Els rics amb grans empreses destrueixen els recursos naturals per tal d'adquirir més diners, i això no pot ser, perquè el món és de tots i l'hem de cuidar. No són els empresaris els que a partir dels recursos naturals fan els seus objectes, si no dones embarassades o nens petits als que els paguen una misèria. No ho diuen només determinades persones, si no les estadístiques; els humans hem destruït un terç dels recursos naturals que tenim al món en només 30 anys! Hem de canviar el món, perquè molta gent només pensa en el present; hem de ser responsables perquè en uns anys si no hem sabut canviar la manera de viure, no hi haurà cap remei.

Rosa Rosinés dijo...

Aquest vídeo tracta sobre la societat, diu que el govern i les empreses són molt poderoses, així que per culpa de las empreses i de tota la població estem fent mal bé el medi. En els vídeos s’observa com funciona el medi ambiental, sobretot reflexa com el tractem nosaltres i ens ensenya com l’estem destrossant. Un altre punt, és la manipulació de la societat mateixa per fer negoci, en aquesta societat l’únic que l’importa és l’economia, és a dir, no es preocupa per la naturalesa.

Artur Mier dijo...

El que és clar, nosaltres som el motor d'aquest món i sense nosaltres? Això no funcionaria.
Tanmateix tenim que respectar i canviar la mentalitat consumista amb la que convivim cada jornada. Evidentment que ens perjudiquem a nosaltres mateixos però hem nascut en un sistema on aquesta forma de vida ja estava integrada. Aquest model que s’aplica en el vídeo, no pot ser gens realista fins que el poble canviï i sigui conscient dels errors que cometem. Respecto les persones que mantenen el punt de vista tradicional però... tenim que despertar, ser realistes i veure que som nosaltres mateixos els que ens perjudiquem, inflant un model actual que considerem apropiat

Albert Baldó dijo...

El que ens està reflectint aquest vídeo és el procés de destrucció que nosaltres mateixos estem fen en el nostre món; un exemple són els 2000 arbres que perdem a l'Amazones per minut, i la majoria d'aquestes accions són dutes a terme només per poder aconseguir diners. Un altre punt important on ens em de fixar és tot el procés que han de passar la majoria dels capricis que comprem i la quantitat de residus tòxics per la nostra salut que estem creant; en aquests casos la manipulació mitjançant els anuncis afecta molt la nostra manera de pensar.
El missatge que em d’entendre és que siguem més responsables de les nostres accions i que no pensem únicament amb la nostra persona perquè de món només hi ha un i les darreres generacions hauran de viure amb el que nosaltres deixem.

Guille Pérez Martínez dijo...

El que ens ensenya aquest video és que les persones gastem més del que produïm i tot això que consumim utilitzant el nostre diner resulta que una gran part dels materials que s'utilitzen per a la fabricació dels materials és tòxic i com estem ficats dintre de un cercle de comprar, gastar i tirar contaminem més del que reciclem i això provoca l'esgotament de recursos naturals i per tant estem destruint cada vegada més el món on vivim, al final del video parla sobre reciclar, utilitzar fonts de energia renovable i no gastar tants diners, això podria ser una bona sortida per solucionar aquest canvi.

Lluís Domínguez dijo...

Aquest vídeo, té un missatge molt clar, que és conscienciar sobre la greu situació que esta patint el planeta, oferint una gran quantitat de dades i ens intenta fer veure que la dinàmica en què ha entrat la societat de consumisme desenfrenat no és bona per ningí i que això ho hauriem de canviar, tot i que a la vegada, et pinta la situació tant difícil que descoratja una mica i et fa pensar que el que tu vols fer, com reciclar no serveix de res. Aquest vídeo m'ha fet veure que els països occidentals ens aprofitem de la nostra situació de superioritat econòmica per fer que els altres països no surtin endavant i seguir amb aquesta situació, encara que no hauria de ser així, hauriem de poder desenvolupar una dinàmica en què no es perjudiqués el planeta ni a la resta de països.