Vistas de página en total

miércoles, 21 de septiembre de 2011

GES: Revolució Francesa i Revolució Industrial

2 comentarios:

Alba Sánchez dijo...

Aquest video analitza els efectes i les causes de la Revolució Industrial i la Revolució Francesa les quals van implicar al seu moment uns canvis socials, polítics, econòmics i científics que són la base del món en el que vivim actualment. Tot això és a causa del valor i els nous drets que van aconseguir els ciutadans del SXVIII, la qual cosa va originar una nova classe social, la burgesia. Actualment també estem en un gran moment de canvis socials ja que la societat està globalitzada i amb un gran desenvolupament científic, podriem dir que estem a la Revolució del SXXI.
Gràcies a aquest video els conceptes bàsics queden molt més clars. S'entén que la societat que existia durant l'antic règim desapareix, com es produeix un gran augment de població a les ciutats i un despoblament al món rural i com passem de basar-nos més en la religió a un model de societat antropocèntrica.

Alba Sánchez Cuart

clara molar morales dijo...

Durant els segles XIX i XX formen l'època de les revolucions, les quals van afectar en la història fins l'actualitat.Tot va començar al 1789 amb la Revolució Francesa que va provocar la desaparició de l'Antic Règim. La Il·lustració del segle XVIII deixa al marge la religió, en el moviment anomenat Racionalisme. En la Revolució Industrial hi ha dos etapes: la primera que comença al segle XVIII i la segona en el segle XIX. Els avenços científics i tècnics van posibilitar el creixement polític i industrial. Després van vindre les revolucions burgeses, on s'apreciava el liberalisme. Aquest vídeo aclara molts conceptes.